مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دزدگیرسیم کارتی گلدن
مودم همراه Dlink 3G
فروش انواع فلزیاب | طلایاب | گنج یاب | او کی ام | OKM
قیمت دستگاه خشکن فرش
یخ در بهشت ساز ایتالیایی BRAS
ژل آتش زا رویال
شرکت آتش پنجه البرز
نوسازی، بازسازی، خدمات کفپوش دیوارپوش و ...
سازنده کارخانه گچ
فروش لپ تاپ
تجهیزات و دستگاههای گروه زیست شناسی
نرم افزار رستورانی آریا