مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شرکت ژئوپی سنجش البرز
روغن شترمرغ و کوهان شتر کیلویی با پیک رایگان
تورترکیبی تفلیس+باتومی
فروش کود مرغی و گاوی
فروش لجن نفتی جهت صادرات-هولدینگ پیام افشار
سامانه رایگان ارسال پیام کوتاه
بازاریابی شغل شما
دستگاه عیب یاب سیستم انژکتوری کامپیوتری مدل PDS2006
زیباترین اسیاب قهوه
رگولاتور الکتروپنوماتیک ITV1030-312N E to P
کامیون کمپرسی و باری 1924 و 2624
وقت سفارت آلمان