مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
هپی کاور
سازگار کننده، اصلاح کننده و نرم کننده
انجام پروژه متلب (MATLAB)
فروش ویژه مینی کیس های fujitsu siemens
: آپشن اسپورتیج ، پارکابی اسپرتیج
دستگاه بسته بندی
فروش ویژه لودر 2تن
کانن MF 4730 سه کاره لیزری
فروش و تعمیر و اجاره ویبراتور و چکش های چال زن
پشتیبان تحصیلی دانش آموزان در زنجان
ویولن Roberto Collini
گوشی موبایل ساعتی طرح سامسونگ samsung gear