گوگرد مایع غیراکسیده
- آراد شیمی سبز بنیان
- ۰۴۵۳۳۵۱۵۸۷۶
- اردبیل
گوگرد عنصر حیاطی و پرمصرف برای تغذیه گیاهان هست که نقش بسیار متعددی در رشد و نمو گیاهان (تولید اسیدهای آمینه سیستئین و متیونین)، بهخصوص گیاهان دانه روغنی (سویا، کلزا، آفتابگردان و…) و گیاهان دارای ترکیبات معطر (پیاز و سیر و کلم و…) دارد.
گوگرد در کشاورزی ازنظر تغذیه گیاه و حاصلخیزی زمین، تولید کودهای شیمیایی، تغذیه حیوانات و انسان، مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی و اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی خاک دارای اهمیت هست. طبق تحقیقات صورت گرفتهشده کمبود گوگرد در یونجه و علوفه باعث کاهش راندمان مصرف نيتروژن میشود. بکار بردن کودهای نیتروژنِ و گوگردی با نسبت باعث بهبود کيفيت این محصولات شده و ازنظر اقتصادی و زیستمحیطی نيز بيشتر قابلقبول است. علائم کمبود گوگرد مشابه کمبود نیتروژن هست، تفاوت آن با نیتروژن در این است که گوگرد در درون گیاه متحرک نیست بنابراین علائم کمبود آن ابتدا در برگهای جوان ظاهر میشود، این کمبود با گرمای هوا خود را بیشتر نشان میدهد، نوع خاک، مقدار ماده آلی خاک، Ph، نوع گیاه و سابقه زراعت مزرعه در مقدار گوگرد خاک نقش تعیینکننده دارد.
اصول جذب عناصر و مواد، محلول بودن آن است. گوگرد یا هر ترکیب دیگر باید در آب محلول بوده بعد جذب شوند گوگرد پودری جهت تأثیر بر فیزیولوژی خاک باید تحت تأثیر مکانیسمهای چون وجود باکتری تیوباسیلوس، رطوبت، دما و مواد آلی باشند تا بتوانند ظرف چند سال مایعشده و تأثیر آن نمایان شود. ازآنجاییکه خاکهای آهکی ازلحاظ مواد آلی و فلوی خاک (باکتریها) بسیار فقیر میباشند بنابراین استفاده از این نوع گوگردها به انرژی زیادی نیاز داشته و مستلزم تحمیل بار مالی هست.
گوگرد مایع تولیدی شرکت آراد شیمی سبز بنیان غیراکسیده (در داخل سلول گیاهی نیاز به شکسته شدن به فرم غیر اکسیده ان نیست و اماده مصرف توسط سلول است ) بوده و کاملاً محلول در آب هست و در صورت ورود به متابولیسم گیاه، گیاه انرژی مصرف نخواهد کرد. این محصول دارای ماده آلی، پتاسیم، نیتروژن هست و با داشتن دو مؤلفه اصلی و اثربخش گوگرد غیر اکسیده و پتاسیم بهعنوان یک عامل حفاظتی برای گیاه بوده و نقش بسزایی در کشاورزی ایفا میکند.
مزایای گوگرد مایع غیراکسیده آرامین
1. تنظیم Ph، استریل و اصلاح خاک
2. قارچکش و نماتدکش
3. افزایش خواص کیفی و کمی محصول
4. کاهش اسیدیته خاکهای آهکی و افزایش حلالیت سایر عناصر غذایی کممصرف (ریزمغذیها)
5. کاهش تثبیت فسفر در خاکهای آهکی
6. دورکنندگی آفات (کنه، شته و تریپس و پسیل)
7. کاهش تجمع نیترات در محصولات کشاورزی
8. حذف بیکربنات از آب آبياری و خاک و افزایش جذب عناصر غذایی گیاه بهویژه ریزمغذیها
9. افزایش قدرت سیستم ایمنی گیاهان و درنتیجه توان بالاتر گیاه برای مقابله با تنشهای زنده و غیرزنده
10. ایجاد تعادل در متابولیسم گیاهان و بهبود سنتز پروتئین و درنتیجه رشد بهتر گیاهان