حلوای سیاه مخصو ص اردبیل


  • eslami
  • ۰۹۳۷۲۱۷۵۷۶۹
  • بازدید : ۱۰۰۳۵

سایت تبلیغاتی

قیمت : 15000


حلوای سیاه(قره حلوا) سوغات مخصوص استان اردبیل
حلوای سیاه سوغاتی مخصوص اردبیل که بصورت سنتی و در دیگهایی به نام تیان پخت میگردد و بعنوان غذای مقوی مورد استفاده میباشد
حلوای سیاه با داشتن خاصیت درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروههای مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی اردبیل با پخت سنتی است که با گذشت یک قرن از سابقه آن همچنان اصول اولیه پخت و ترکیب خود را حفظ کرده و غنای بی نظیر خود را حفظ نموده است
اردبیل در سطح کشور تنها استانی میباشد که حلوای سیاه آن چه به لحاظ پیدایش و چه به لحاظ پخت منحصر به فرد بوده و در هیچ جای کشور پخت آن مرسوم نبوده و به عنوان غذای سنتی اردبیل آوازه جهانی دارد که با فرمول خاصی و توسط افراد معدودی در اردبیل تهیه میگردد
حلوای سیاه در استان اردبیل شناخته شده بوده و کمتر کسی را میتوان معرفی کرد که علاقه ای به حلوای سیاه اردبیل نداشته باشد ولی متاسفانه بدلیل عدم وجود ساختارهای لازم در استان معرفی حلوای سیاه و گسترش ان به سایر استانها تا بحال مقدور نگردیده و فقط گردشگرانی که بصورت اتفاقی این حلوای کمیاب را در مغازه های حلوا فروشی اردبیل می خورند ، عاشق این غذای سنتی خوشمزه میشوند
از ترکیبات مهم به کار رفته در حلوای سیاه به موارد زیر اشاره نمود
جوانه گندم و شیره عسل و کره حیوانی ، آرد سبوس دار ادویه، وپودر نارگیل
حلوای سیاه بدلیل ترکیبات خاص بکار رفته در آن بسیار مقوی و مغذی میباشد و برای تقویت کلی بدن بسیار مناسب میباشد و در قدیم الایام که در برخی نقاط استان اردبیل بدلیل عدم وجود امکانات شهری زمستانهای طولانی و سردی را تجربه می نمود ، شهروندان از حلوای سیاه بعنوان آذوقه زمستانی ( در مواقع کمبود غلات و ..... ) بعنوان غذا استفاده مینمودند تا زمستان را سپری کنند
حلوای سیاه علاوه بر خاصیت انرژی زائی دارای طبع گرمی میباشد و برای افراد دارای طبعت سرد و بیماریهای مرتبط با آن از جمله ضعف دستگاه گوارش و بسیار مفید میباشد
حلوای سیاه سرشار ازکالری ، پروتئین ، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامینهای C-B-E و املاح کلسیم، فسفر ، منیزیم و اسیدهای آمینه است
حلوای سیاه تهیه شده تا 5 ماه تازگی و طعم خود را از دست نمی دهد و قابل نگهداری تا ماه5 در یخچال میباشد
حلوای سیاه خیلی خوشمزه بوده و بصورت دسر میل می شود البته قبل از مصرف حتما باید با بخار آب (سماور یا کتری )و به آرامی گرم شود و بعد میل شود.می توان به آن پودر نارگیل یا دارچین هم اضافه کرد.




تبلیغات آموکس
مهاجرت ، اقامت ، تحصیل

مهاجرت ، اقامت ، تحصیل


تهران 8937
دوره های تافل و آیلتس در زنجان

دوره های تافل و آیلتس در زنجان


زنجان 11062
دوره اینترنتی مدیریت آنلاین کسب و کار

دوره اینترنتی مدیریت آنلاین کسب و کار


تهران 11459
دریچه چدنی منهول ‏

دریچه چدنی منهول ‏


تهران 7997
تجهیزات کابینت اشپزخانه و اتاق خواب بهینه پلاس

تجهیزات کابینت اشپزخانه و اتاق خواب بهینه پلاس


تهران 7882
لوازم یدکی کاترپیلار و هیوندای

لوازم یدکی کاترپیلار و هیوندای


اصفهان 13451
کلاس های آموزش زبان آلمانی در زنجان

کلاس های آموزش زبان آلمانی در زنجان


زنجان 7598
فروش ویژه سیستم مولتی مدیای رانا با نصب رایگان

فروش ویژه سیستم مولتی مدیای رانا با نصب رایگان


تهران 10762
اولین تولید کننده نان پیتزا قیفی درایران

اولین تولید کننده نان پیتزا قیفی درایران


تهران 8346
فروش ابزار دقیق و آزمایشگاهی

فروش ابزار دقیق و آزمایشگاهی


تهران 8782
سفر به روسیه با اوتانا

سفر به روسیه با اوتانا


تهران 8152
تهیه و وتوزیع قطعات برقی خودرو

تهیه و وتوزیع قطعات برقی خودرو


تهران 10187

سقف کاذب

شرکت طراحی سایت

دیوارپوش پی وی سی