هکرها معمولا افراد باهوش و دارای استعداد کامپیوتری هستند که اغلب هم رد پایی از خود به جای نمی گذارند اما در مواردی هم دستگیر شده و مجازات می شوند.
توصیه فنی وکیل سایبری : یک راه اساسی برای جلوگیری از هک شدن اینستاگرام این است که اطلاعات ساخت صفحه را در جایی مطمئن ذخیره (سیو) کنید و به هیچ وجه، در اختیار هیچ کس حتا گاهی، نزدیکترین اشخاص، قرار ندهید و از رمزهای پیچیده (ترکیب اعداد، نماد، حروف و فاصله) استفاده کنید و هر از گاهی، رمز را تغییر دهید. همچنین از خرید پیج اینستاگرام خودداری کنید زیرا صاحب اولیه پیج می تواند با یک مکاتبه ساده با مسئولان اینستاگرام، پیج را به مالکیت خود برگرداند. ایمیلی که در ایجاد اولیه پیج اینستاگرام از طرف کاربر اولیه استفاده شده در این مرحله نقش مهمی داشته به نفع او عمل خواهد کرد.
هکرها معمولا افراد باهوش و دارای استعداد کامپیوتری هستند که اغلب هم رد پایی از خود به جای نمی گذارند اما در مواردی هم دستگیر شده و مجازات می شوند.
مادۀ 736 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات):«هر کس به طور غیر مجاز دادۀ دیگری را از سیستمهای رایانه ای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیر قایل پردازش کند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد»
این جرم یکی از مصادیق شایع جرایم اینترنتی است. هک کردن که یکی از رفتارهای متداول جرایم اینترنتی است به معنای نفوذ غیر مجاز به یک سیستم کامپیوتری است. به این صورت که مرتکب، بر سیستمهای امنیتی غلبه پیدا میکند تا اطلاعات ذخیره شده را به دست آورد و تخلفاتی نسبت به آنها انجام دهد. به عنوان نمونه، مجرم آدرس آی پی را پاک کرده و خود را به جای صاحب آن، جا میزند تا اهداف خود را پیاده کند.
تعلق داده به دیگری، شرط تحقق جرم است، بنابراین بر اساس ظاهر این ماده و تفسیر مضیق قانون، تخریب دادۀ متعلق به مرتکب، مشمول این ماده نیست هر چند مورد استفادۀ دیگری باشد. تعلق داده به دیگری مستلزم تعلق سیستم به او نیست، پس تعلق سیستم به دیگری، شرط تحقق جرم نمیباشد. همچنین واژۀ اختلال در سیستم، اعم از اختلال جزئی و کلی میباشد.
در تهران، دادسرای جرایم رایانه ای (دادسرای ناحیه 31 تهران) (واقع در صادقیه، بلوار آیت الله کاشانی، بلوار اباذر) صلاحیت رسیدگی به مبحث فوق را دارد که معمولا با تحقیقات اولیه و ارجاع موضوع به پلیس فتا (یا همان پلیس فضای تبادل اطلاعات) جهت اظهار نظر تخصصی رسیدگی به موضوع ادامه خواهد یافت و در صورت احراز مجرمیت توسط دادسرا، پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم، به دادگاه کیفری دو ارسال میگردد. مطالب وکیل جرایم رایانه ای را در وبسایت وکیل سرا مشاهده کنید.
یکی از مصادیق جرایم شبکه های اجتماعی، افشای اطلاعات خصوصی یا تهدید به افشای اطلاعات خصوصی است که هر دو اینها در قانون جرایم رایانه ای به عنوان جرم شناخته شده است.
اینکه کسی از متن چت ها، گفتگوهای دو نفره، عکس ها و... اسکرین شات بر می دارد و سپس طرف مقابل را تهدید به افشای این مسائل خصوصی می کند. این تهدیدها گاهی صرفا به منظور اخاذی مالی و گاهی برای وادار کردن طرف مقابل به این است که به خواسته ی تهدید کننده تن بدهد یا اصطلاحا به عنوان آتو از طرف مقابل، همواره، برای ساکت کردن او به کار گرفته شود.
ماده 745 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات):«هر کس به وسیله ی سیستم های رایانه ای یا مخابراتی، صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» برای مشاوره با وکیل دادگستری مراجعه شود به وبسایت وکیل سرا
ترخیص کالاهای مجاز ترخیص کالا از قشم
دستگاه خشک کن
پخش پاکت و نامه های شما در سریعترین زمان ممکن
کتاب فروش، بازاریابی، مدیریت، کسب و کار
تبلت سامسونگ گلکسی نت 8 ان 5100 - 16 گی
GOST برای صادرات به روسیه-اخذ گواهینامه GOSTاریجینال از روسیه
سقف کشسان آسمانخانه خرّم فضا
ایرواشر و هواساز
برنامه کلاس های استاد صوفی
طراحی سایت
برنامه های هک اکانت لاین با کمترین قیمت
اسیلوسکوپ 60 مگاهرتز ,اسیلوسکوپ 2 کاناله, اسیلوسکوپ لاجیک آنالایزر,