مربای قارچ از جمله مرباهای متفاوت و خوشمزه است که شما به سادگی میتوانید با استفاده از قارچ، زعفران، شکر، پودر هل و آبلیمو آن را در خانه تهیه کنید.
مربای قارچ، مربای پوست هندوانه، مربای چغندر و مربای پوست پرتقال از جمله مرباهای بینظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن طرفداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعمهای خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی میتوان گفت این مربا جز پرخاصیتترین و خاصترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم | |
قارچ | 500 گرم |
شکر | 750 گرم |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
پودر هل سبز | 1 قاشق مرباخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
نوش جان...
۱. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچهای سفت و تازه استفاده کنید.
۲. به جای پودر هل سبز، میتوانید از 5 دانه هل سبز استفاده کنید.
۳. در صورت تمایل، میتوانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.
پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقهای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمهای استفاده کنید، تا طعم مربای شما لذیذتر شود و حتی ظاهر بهتری داشته باشد.
لطفا نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.
کارت اسیلوسکوپ 25 مگاهرتز, کارت اسیلوسکوپ دوکاناله, کارت اسکوپ,مدل ,
پرداخت سرمایه نقدی تامین سرمایه
غشای آزمایش سه محوری خاک تجهیزات آزمایشگاهی عمران
فروش تردمیل دست دوم - خریدار تردمیل
اسید سیتریک
آموزشگاه پرفسور حسابی - رشت
خط 98 13 217 0912 در حد صفر
: نان شیرینی نان شیرینی بال دی بال
پیامک صوتی سیمرغ
تعمیر دستگاهای ورزشی
تراشه وآسفالت سرد
تولید دستگاه خشکن در یزد