طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت

طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت

مربای قارچ از جمله مرباهای متفاوت و خوشمزه است که شما به سادگی می‌توانید با استفاده از قارچ، زعفران، شکر، پودر هل و آبلیمو آن را در خانه تهیه کنید.


شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۲۳۹ بازدید

مربای قارچ، مربای پوست هندوانه، مربای چغندر و مربای پوست پرتقال از جمله مرباهای بی‌نظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن طرفداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعم‌های خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی می‌توان گفت این مربا جز پرخاصیت‌ترین و خاص‌ترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید.


مربای قارچ

مواد لازم
قارچ 500 گرم
شکر 750 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

  1. قارچ‌ها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آن‌ها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آن‌ها کاملا تمیز شود.
  2. بعد از گذشت نیم ساعت، آن‌ها را از آب نمک خارج کرده و مجددا بشویید.
  3. یک قابلمه بزرگ و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
  4. قارچ‌ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه در آب بجوشند.
  5. بعد از گذشت این زمان، قارچ‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
  6. در قابلمه‌ای تمیز، لابه‌لای قارچ‌ها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد.
  7. بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد.
  8. در مرحله آخر، پودر هل و دم‌کرده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید.
  9. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک شود.
  10. بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان...

مربای قارچ

نکات مهم

۱. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچ‌های سفت و تازه استفاده کنید.

۲. به جای پودر هل سبز، می‌توانید از 5 دانه هل سبز استفاده کنید.

۳. در صورت تمایل، می‌توانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.

آیا مربای قارچ خوشمزه است؟

پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقه‌ای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمه‌ای استفاده کنید، تا طعم مربای شما لذیذتر شود و حتی ظاهر بهتری داشته باشد.


لطفا نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.



تبلیغات آموکس
کارت اسیلوسکوپ 25 مگاهرتز,  کارت اسیلوسکوپ دوکاناله, کارت اسکوپ,مدل , VDS-1022 I ساخت کمپانی  OWON ,هنگ کنگ

کارت اسیلوسکوپ 25 مگاهرتز, کارت اسیلوسکوپ دوکاناله, کارت اسکوپ,مدل ,


تهران 15677
پرداخت سرمایه نقدی تامین سرمایه

پرداخت سرمایه نقدی تامین سرمایه


تهران 11880
غشای آزمایش سه محوری خاک تجهیزات آزمایشگاهی عمران

غشای آزمایش سه محوری خاک تجهیزات آزمایشگاهی عمران


تهران 10450
فروش تردمیل دست دوم - خریدار تردمیل

فروش تردمیل دست دوم - خریدار تردمیل


تهران 11706
اسید سیتریک

اسید سیتریک


تهران 12147
آموزشگاه پرفسور حسابی - رشت

آموزشگاه پرفسور حسابی - رشت


گیلان 10171
خط 98 13 217 0912 در حد صفر

خط 98 13 217 0912 در حد صفر


تهران 7582
: نان شیرینی   نان شیرینی بال دی بال

: نان شیرینی نان شیرینی بال دی بال


تهران 13452
پیامک صوتی سیمرغ

پیامک صوتی سیمرغ


گلستان 10452
تعمیر دستگاهای ورزشی

تعمیر دستگاهای ورزشی


آذربایجان شرقی 10686
تراشه وآسفالت سرد

تراشه وآسفالت سرد


تهران 7908
تولید دستگاه خشکن در یزد

تولید دستگاه خشکن در یزد


آذربایجان شرقی 19984

سقف کاذب

شرکت طراحی سایت

دیوارپوش پی وی سی